Start ticketverkoop bekerfinale voor abonnees

Abonnees die geen lid zijn van een supportersfederatie kunnen op 25 februari vanaf 10u00 hun ticket voor Club Brugge - Antwerp kopen. First come, first served, zolang de voorraad strekt.

WANNEER

1. Voorrang abonnees

Op 25 februari om tien uur konden Club-abonnees hun ticket voor de bekerfinale kopen. En dat deden ze massaal. Tegen de middag was al meer dan drie kwart van alle tickets de deur uit. Om 20.30 ging het laatste van de 20.000 tickets over de virtuele toonbank. In minder dan twaalf uur werd de Brugse kant van de Heizel gevuld. Thanks Fans, tot op de Heizel!

 

2. Vrije verkoop leden Club1891

 

 Helaas, alle tickets werden tijdens de voorrangsperiode voor onze abonnees aan de man gebracht.

ROLSTOELGEBRUIKERS EN BLINDENTRIBUNE

We streven er naar om de bekerfinale ook toegankelijk te maken voor supporters met een beperking. Alle ticketregeling, informatie en afspraken hieromtrent worden voorzien door Club Brugge Foundation.

 

Er zal een apart rolstoelplatform worden voorzien voor 60 rolstoelgebruikers en hun begeleiders. Rolstoelgebruikers met een Clubabonnement worden door Club Brugge Foundation persoonlijk gecontacteerd omtrent de ticketregeling voor hen. Abonnees krijgen uiteraard als eerste voorrang.

 

Net zoals tijdens thuiswedstrijden in het Jan Breydelstadion wordt de bekerfinale voorzien van audiodescriptie voor blinde-en slechtziende Clubsupporters en hun begeleiders. Clubabonnees bij onze blindentribune worden persoonlijk gecontacteerd door Club Brugge Foundation. Bij vragen contacteer foundation@clubbrugge.be 

Related articles