maandag 2 mei 2022 09:30

Steen Elektriciteit, onze Gameday Partner voor Union

Steen Elektriciteit is onze Gameday Partner bij het levensbelangrijke duel tegen Union en geniet zo van exclusieve visibiliteit, unieke experience, fantastische seats, catering en meer. Maak kennis met het Zedelgemse installatiebedrijf voor industriële elektriciteitswerken.

16 jaar ervaring in industriële elektriciteitswerken

Steen Elektriciteit is een installatiebedrijf voor industriële elektriciteitswerken dat na ruim 16 jaar is uitgegroeid tot een vaste waarde op de industriële markt. Hard werk in combinatie met vakmanschap, een goede organisatie en kwalitatieve resultaten liggen hieraan ten grondslag. Bovendien blijft Steen Elektriciteit geworteld aan hun sterkste troef: een zéér goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Van relighting tot laswerken en zonnepanelen

Steen Elektriciteit biedt niet alleen scherpe prijzen, maar is ook van alle markten thuis. U kunt er namelijk terecht voor een enorm scala aan industriële elektriciteitswerken zoals midden- en laagspanning, bordenbouw, relighting, data- en netwerkbekabeling en laswerken en dat in verschillende sectoren zoals industrie, havengebied, kantoorgebouwen, voetbalvelden, schoolgebouwen, stadions en ziekenhuizen. En zelfs voor industrële zonnepanelen is Steen Elektriciteit de beste keuze.

Meer info over onze Gameday Partner? Neem een kijkje op hun website en ontdek hun uitgebreid aanbod!

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in