Stefano Denswil: “Goede campagne achter de rug”

Stefano Denswil hield samen met de Clubdefensie Atlético van een doelpunt. Club sloot daardoor z’n laatste poulematch af met een 0-0 gelijkspel.

Text: 

“Ik ben toch tevreden. We hebben vrij weinig weggegeven en probeerden zelf gevaarlijk te zijn op de counter. Dat is een aantal keren aardig gelukt. Elke match krijgen we onze kans die er in moet en nu was er weer eentje in de tweede helft. Griezmann is een hele goede spits met kwaliteiten, maar het is niet de enige speler van Atlético die gevaarlijk is. We hebben het hen moeilijk gemaakt vandaag en kunnen blij zijn met de 0-0. We speelden vanuit het blok, maar het is jammer dat die grote kans er niet in gaat. We mogen terugkijken op een goede wedstrijd, met name verdedigend. We hadden misschien meer verdiend thuis tegen Dortmund met die owngoal en thuis tegen Monaco met die kopbal in de laatste minuut die naast ging. Maar Europa League is ook wel goed, toch?”

Stefano Denswil
Stefano Denswil

Club kan wel terugblikken op goede wedstrijden in deze poulefase. “We hebben een goede campagne achter de rug. Met name het voetbal dat we hebben laten zien. Vergeleken met twee jaar terug hebben we nu veel meer kunnen tonen. Ik heb al een beetje gelezen over de mogelijke tegenstanders, ik hoor wel binnenkort met wie. Het zijn mooie namen. Maar de bal is rond en er valt altijd wat te halen. Soms moet je het geluk wat aan je kant proberen te trekken. Zaterdag gaan we er terug voor, want hetgeen we vorige week lieten zien was echt niet goed.“ (KN)

Related articles