Steun Music for Life met Club Brugge

In de week voor Kerstmis organiseert Studio Brussel naar jaarlijkse traditie de Warmste Week, waarbij heel Vlaanderen zich inzet voor een groot aantal goede doelen. Ook Club Brugge gebruikt de Kerstmatch om geld in te zamelen voor het goede doel.

SPAGHETTI FOR LIFE

Op zondag 23 december organiseert Club ‘Christmas @ Bruges for life’, een grote kerstmarkt rond de wedstrijd Club Brugge – Antwerp FC. Om de dag af te trappen, kan je in het nieuwe FCB Kaffee om 12u een lekkere spaghetti komen eten ten voordele van ‘Te Gek!?’, de charitypartner van Club Brugge die zich inzet om geestelijke gezondheid bij jongeren bespreekbaar te maken. Inschrijven voor deze warme actie kan hier.

STEUN JOUW GOEDE DOEL NAAR KEUZE OP DE KERSTMARKT XL

Voor het eerst krijgen organisaties, individuen, verenigingen, bedrijven… iedereen met een warm blauw-zwart hart, de kans om hun goede doel in de kijker te zetten op Christmas @ Bruges met een eigen standje. Wij zorgen voor de locatie, jullie komen het standje bemannen en zamelen zo meer geld in voor een zelf gekozen goede doel. Er zijn 15 standjes beschikbaar, wees dus snel en schrijf je hier in.

Related articles