dinsdag 17 mei 2022 10:30

't Werftje, onze Gameday Partner voor Anderlecht!

’t Werftje is onze Gameday Partner bij de laatste galawedstrijd tegen Anderlecht en geniet zo van exclusieve visibiliteit, unieke experience, fantastische seats, catering en meer. Maak kennis met het oudste cafeetje van de Zeebrugse kust!

Authentiek visserscafeetje sinds 1905

Maak kennis met 't Werftje! Wat in 1905 begon als charmant visserscafeetje, groeide ondertussen uit tot een populaire trekpleister aan de Zeebrugse Kust. In het oudste etablissement van Zeebrugge kan je terecht voor een heerlijke lunch, een delicieus diner of een frisse pint aan de bar!

Enkele jaren geleden onderging ‘t Werftje een grondige renovatie, maar hun charme en eigenheid bleef in die 127 jaar steeds behouden. In de zomer genieten de bezoekers er op het ruime zonneterras, in de winter is het er gezellig vertoeven onder de verschillende terrasverwarmers.

Beste garnaalkroketten van de kust

Wie ’t Werftje zegt, zegt garnaalkroketten. In 2015 bekroonde topchef Luc Bellings de garnaalkroketten van ’t Werftje met een perfecte score en benoemde ze daarmee tot de beste van de Belgische kust. Naast hun specialiteit serveert het team dagelijks de heerlijkste creaties uit de Noordzee. Wulken, kreukels, oesters, kreeft… of een royale kom vissoep met brood zoals in het openingsjaar 1905.

Bezoek de website van 't Werftje en maak zelf kennis met het oudste cafeetje van Zeebrugge!

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in