zaterdag 15 januari 2022 23:15

Tajon Buchanan: “Hopelijk vlug terug met fans in het stadion"

Tajon Buchanan mocht meteen zijn debuut maken voor Club Brugge. De Canadese international bestreek de volledige linkerflank en speelde een goede eerste wedstrijd voor Blauw-Zwart.

“Mijn eerste indruk is er een van een goed niveau van voetbal. Ik ben ook blij dat ik in mijn eerste match meteen geholpen heb om de drie punten thuis te houden. Eindelijk kon ik debuteren voor mijn nieuwe ploeg. Die positie op de linkerflank ken ik van bij de Canadese nationale ploeg. Daar heb ik ook soms aan de linkerkant gespeeld. Uiteindelijk maakt het niet uit: ik speel waar de trainer me zet. Ik kreeg een paar kansen. Het lukte jammer genoeg nog niet, maar de goals en assists komen wel. De drie punten waren belangrijk en die hebben we binnen. We moeten gewoon elke match minstens 110% geven.”

Tajon Buchanan
Tajon Buchanan

Zijn debuut mocht gezien worden, maar spijtig genoeg zonder steun van de supporters. “Ik vond het een goede wedstrijd. Bij je eerste match weet je niet goed wat te verwachten. Je past je evenwel aan aan het niveau. Jammer genoeg moesten we spelen in een leeg stadion. Je droomt er als voetballer altijd van om je aan de fans te kunnen laten zien. Natuurlijk kan je er niet omheen wat er in de ganse wereld gebeurt, dus moeten we ermee leven. Hopelijk mogen de fans wel snel terug naar het stadion komen.” (EV)

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in