zondag 24 april 2022 16:45

Tajon Buchanan: “Mijn eerste doelpunt kwam er op een speciaal moment”

Tajon Buchanan scoorde tegen Antwerp zijn eerste doelpunt voor Blauw-Zwart. Een belangrijke treffer van de Canadees want hierdoor hield Club Brugge de drie punten thuis en begon het de Champions' play-offs meteen met een belangrijke overwinning.

“Ik zag dat ik kon uithalen naar doel, de bal week af en ging binnen. Ik ben tevreden met mijn eerste treffer. Hij telde en ik ben blij met de overwinning vandaag. Het is altijd goed om doelpunten te scoren als aanvallende speler. Het doel was om de drie punten te pakken vandaag, dus ik ben blij dat dit gelukt is. Mijn eerste doelpunt kwam er op een speciaal moment.”

Club begon alvast uitstekend aan deze Champions' play-offs. “Het was een moeilijke wedstrijd, net zoals alle wedstrijden in deze Champions’ play-offs moeilijk zullen zijn. We houden de focus bij onszelf en we spelen onze eigen matchen. We proberen die te winnen en we nemen het wedstrijd per wedstrijd. Er blijven er nog vijf over. Als we die allemaal winnen, dan zijn we kampioen.” (KN)

Tajon Buchanan
Tajon Buchanan

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in