Visual menu

donderdag 28 februari 2019 17:00

#ThanksFans Festival – met Sven Ornelis, DJ Yolotanker en special guest

De laatste thuiswedstrijd van de competitie staat traditiegetrouw in het teken van de beste twaalfde man van het land. Op 17 maart, voor de komst van Moeskroen, organiseert Club opnieuw #ThanksFans, voor de 5de keer al.

Net zoals de voorbije 2 seizoenen, krijg je op parking Noord 1 een groot festival voorgeschoteld: vanaf 16u heten we alle fans (ook zij die geen ticket voor de wedstrijd hebben) welkom om iets te drinken en te genieten van DJ Yolotanker (Studio Brussel), Sven Ornelis én een special guest…

 

Voor fans met grote dorst is er ook een actie voorzien: Jupiler en Club geven een Happy Hour (geldig op bier en frisdranken) op het festivalterrein tussen 16u en 17u. De jongsten kunnen dan weer terecht in een Kidsdorp naast het festivalterrein.

 

Als aandenken aan wat hopelijk een mooie dag mag worden, zorgt Partner Proximus voor een prachtig festivalbandje (een echt verzamelobject) dat je zeker goed moet bijhouden. Met dat bandje kan je dan langsgaan bij de Proximus-bus op het festivalterrein om kans te maken op mooie prijzen.

 

Het festival is gratis voor iedereen, maar wie nadien ook nog wil genieten van een topmatch in Jan Breydel, kan zijn tickets kopen via tickets.clubbrugge.be! Mis #ThanksFans niet!

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in