ThanksFans-shirtveiling levert 7200 euro op voor Foundation

Tijdens de wedstrijd Club Brugge - Moeskroen speelde Club Brugge met aangepaste wedstrijdshirts met extra #ThanksFans-bedrukking op de borst. Deze unieke matchwornshirts werden afgelopen maand geveild ten voordele van het goede doel. Shirt Partner Daikin schonk voor de wedstrijd Club Brugge - AA Gent de opbrengst aan Club Brugge Foundation.

Text: 

Voor de wedstrijd van de eerste thuiswedstrijd in de Play-Offs tegen AA Gent schonk CEO van Daikin Belgium Roderick Desiere een cheque ter waarde van 7.200 euro aan Chris Caestecker, ere-bestuurder van Club Brugge en Voorzitter van de Stuurgroep Foundation.

 

CEO Daikin Belgium Roderick Desiere: "Als shirtsponsor bij Club Brugge vinden wij het ook belangrijk om mee te werken aan dergelijke acties ten voordele van het goede doel. Daarom ondersteunen we ook deze actie met volle overtuiging. Het mooie bedrag geeft aan dat de Clubfans een zeer groot warm hart hebben."

 

Ere-bestuurder en Voorzitter van de Stuurgroep Foundation Chris Caestecker: "Met deze financiële steun kunnen we onze verschillende maatschappelijke projecten van Club Brugge Foundation nog wat extra uitbouwen. Dankzij de steun van onze supporters en sponsors kunnen we jaarlijks honderden mensenlevens positief beïnvloeden vanuit het 'Hart van Blauw-Zwart'. Daarom een welgemeende 'dank u wel' aan Daikin en alle Clubfans." 

Related articles