Thomas Meunier naar Franse landskampioen PSG

Club Brugge en de Franse landskampioen Paris Saint-Germain bereikten vandaag een akkoord over de overgang van Thomas Meunier.

De Rode Duivel tekent een contract voor 4 seizoenen in het Parc des Princes.  Meunier (24) speelt sinds de zomer van 2011 voor Club Brugge. De Ardennees won bij Club een titel en een beker en werd er Rode Duivel. Op dit EK was Meunier titularis bij ons nationale elftal. Hij ziet zijn goede seizoen nu beloond worden met een toptransfer naar PSG.

Vincent Mannaert: “Thomas verdient dit na 5 seizoenen Club Brugge. Hij toonde geduld, won prijzen met deze Club en zet nu de stap naar een absolute topclub. We willen Thomas bedanken voor zijn inzet de voorbije jaren en wensen hem alle succes bij PSG. Wie weet komen we elkaar volgend seizoen tegen in de Champions League!”

Thomas Meunier: “Na 5 mooie jaren in Brugge voel ik me klaar voor de volgende stap. PSG is een ploeg met wereldfaam en ik ben trots dat ik in het rijtje van Clubspelers kom die naar zo’n grote ploeg verhuizen. Ik wil iedereen in Brugge, van supporters tot spelers, staf en bestuur bedanken voor de mooie tijd in Brugge!”

Related articles