zondag 22 augustus 2021 21:00

Tibo Persyn: “Ik dacht: niet nadenken, gewoon trappen”

Tibo Persyn stond voor de eerste keer dit seizoen aan de aftrap. In de tweede helft knalde de jonge flankspeler het leer heerlijk in doel en bezorgde hij Club de eerste thuiszege dit seizoen.

“Het gaf een ongelooflijk gevoel om hier aan de aftrap staan. Ik heb hier vaak van gedroomd van kleins af aan. En dat komt nu uit, dat is ongelofelijk, niet te beschrijven. Iedereen kijkt naar jou als je op het veld stapt. Je bent geïntimideerd en ik voelde de druk en wat stress. Mijn eerste helft vond ik wat minder hierdoor. Maar tijdens de rust hebben mijn ploegmaats me goed geholpen. Ze bleven zeggen dat ik moest doorgaan en dat het goed zou komen.”

 

De negentienjarige West-Vlaming scoorde een knappe derde Brugse goal. “Dat gaf me een ongelooflijk gevoel. Ik was helemaal aan het trillen. Ik ben er enorm blij mee. De bal kwam perfect voor mijn voet. Ik had een goede aanname en dacht: niet nadenken, gewoon trappen. Hij ging knap binnen met een mooie snelheid. Na mijn doelpunt werd het nog 3-2 en viel er nog een rode kaart. Maar we bleven volhouden en ik ben enorm tevreden met de overwinning.” (KN)

Tibo Persyn
Tibo Persyn

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in