Visual menu

vrijdag 3 september 2021 16:00

Ticketinformatie Champions League

Ben jij erbij als Messi, Neymar, Ramos, De Bruyne en co naar Fort Jan Breydel afzakken? Vanaf maandag 30 augustus om 16:00 kunnen abonnees hun mini-abonnement aankopen!

De abonnees krijgen voorrang tot zondag 5 september om 23:59 om een mini-abonnement aan te kopen. Omdat de UEFA opnieuw enkele plaatsen opeist, zijn we genoodzaakt enkele abonnees uit de Westtribune te verplaatsen. Tussen 7 september 10:00 en 8 september 23:59 krijgen die personen de keuze om hun mini-abonnement op een ander zitje aan te kopen. Iedereen die zich moet verplaatsen werd ondertussen persoonlijk gecontacteerd.

Twee dagen later, op vrijdag 10 september om 16:00, start dan de vrije verkoop indien er nog plaatsen beschikbaar zijn. Een Club ID is verplicht om een mini-abonnement aan te kopen en enkel fans die geregistreerd zijn vóór 26 augustus krijgen de mogelijkheid om de Champions League bij te wonen.

5% Cashback op je Club ID

Bij aankoop van je Champions League mini-abonnement ontvang je bovendien 5% cashback op je Club ID. Wist je dat je dat je mini-abonnement ook gewoon kan aankopen met het saldo op je Club ID Card? Aankopen als abonnee zal mogelijk zijn via tickets.clubbrugge.be door via ‘Mijn bestellingen’ op ‘Betaal onbetaalde reservatie’ te klikken.

Informatie over uitwedstrijden volgt op een later tijdstip na overleg tussen de verschillende teams en de UEFA.

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in