Ticketverkoop Club – Lazio start vrijdag om 19 uur

UPDATE: Op basis van de beslissingen van de overheid van vrijdag 23 oktober worden er geen supporters meer toegelaten in het Jan Breydelstadion tot nader order. Zo vindt er geen ticketverkoop plaats voor de Champions League-wedstrijden tegen Lazio & Dortmund. De voorziene loting voor de overige JPL-wedstrijden tot aan de winterstop wordt ook uitgesteld, waardoor er geen supporters aanwezig zullen zijn tegen KV Mechelen.

Na de winst in Sint-Petersburg is het uitkijken naar de eerste thuiswedstrijd van de Champions League in ons eigen Fort Jan Breydel. Op basis van de huidige maatregelen en onder voorbehoud van wijzigingen, kan Club Brugge een beperkt aantal toeschouwers toelaten om de ploeg naar de overwinning te schreeuwen. Elke abonnee kan vanaf vrijdagavond 19:00 zijn of haar ticket voor de wedstrijd online aankopen zolang de maximumcapaciteit niet overschreden wordt. Wacht dus niet te lang, want de vraag is véél groter dan het aanbod.

 

Abonnees die naar de topper willen komen kijken, moeten uiteraard rekening houden met alle vorige maatregelen en de verstrengde maatregelen. Zo wordt er toegekeken op het naleven van het rookverbod en wordt er geen drank of eten geserveerd. Het mondmasker moet dan ook voortdurend aangelaten worden.

Hoe kan ik tickets aankopen?

  1. Elke abonnee kan, zolang de maximumcapaciteit niet overschreden wordt, één ticket kopen.  Door het ingeven van de Club ID-nummers kan je ook tickets aankopen voor je mede-abonnees en zo een bubbel vormen. Fans met meer dan 1 abonnement worden per mail gecontacteerd.
  2. De ticketverkoop start vrijdagavond 23 oktober om 19 uur op tickets.clubbrugge.be. Log nu al zeker eens in op het platform om te testen. Bij problemen kan je terecht op info.clubbrugge.be.
  3. De vraag is véél groter dan het aanbod. Als abonnee kan je voor eender welk vak een ticket aankopen. Je hebt ook geen voorrang op je abonnementsplaats. Je kan de ticketprijzen hieronder nakijken.

 

Voor vragen kan je terecht op info.clubbrugge.be

Related articles