maandag 24 januari 2022 14:00

Uitgelicht op weARbruges: de Ultimate 130 Years Reveal met Candriam!

Elke week ontdekt u één van de zeven partners van weARbruges en hun eigen unieke AR-experience. Deze week: de Ultimate 130 Years Reveal met Candriam!

Club blies het afgelopen jaar 130 kaarsjes uit. Daarom ontdekt u nog tot en met 30 januari 2022 weARbruges: zeven unieke Blauw-Zwarte AR-opdrachten van zeven trouwe Partners, verspreid over het historische Brugse stadscentrum. Van Wrap de City met Woutim en de Running Contest met Isagenix tot… de Ultimate 130 Years Reveal met Candriam!

De Ultimate 130 Years Reveal met Candriam

De Ultimate 130 Years Reveal, het is dé apotheose van weARbruges. Na een prachtige stadswandeling vol unieke AR-opdrachten houden we halt in de gloednieuwe City Shop van Club Brugge, pal in de Brugse winkelstraat. Naast unieke Club-items en Blauw-Zwarte merch treffen we er ook de laatste AR-opdracht van weARbruges aan: de Ultimate 130 Years Reveal van Candriam.

Stap binnen en geniet van een onvergetelijke ode aan Blauw-Zwart en een sensationele terugblik op het 130-jarig bestaan van Club. In een prachtige, immersieve ruimte nemen we er u in 360° mee langs de meest iconische momenten uit de rijke Clubgeschiedenis, van de oprichting in 1891 tot de 17de landstitel. De AR-experience van Candriam is daarmee een must voor elke Blauw-Zwarte fan en dé perfecte afsluiter van weARbruges.

Ontdek weARbruges en de unieke AR-experience van Candriam nog tot en met zondag 30 januari 2022.

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in