vrijdag 19 november 2021 16:00

Uitgelicht op weARbruges: Running Contest met Isagenix!

Elke week ontdekt u één van de zeven partners van weARbruges en hun eigen unieke AR-experience. Isagenix bijt de spits af met hun uitdagende Running Contest!

U zag hem ongetwijfeld wel al ergens voorbijkomen: weARbruges, onze unieke AR-stadwandeling voor het 130-jarig bestaan van Blauw-Zwart. Tijdens deze verrassende wandeling door het historische centrum van Brugge ontdekt u zeven originele AR-missies van zeven exclusieve partners. Van de Tifo Mural van Belfius en Wrap the City van Woutim tot… de Running Contest van Isagenix!

Running Contest met Isagenix

Overtuigd dat u Noa Lang wel aankunt in een sprintje? De Running Contest van Isagenix neemt voor u de proef op de som. Trek uw loopschoenen aan, scan de virtuele QR-code en ga het duel aan.

De Running Contest is een uitdagende opdracht die bij de sportievelingen onder ons het bloed ongetwijfeld sneller doet stromen. Daarmee is deze unieke AR-missie Isagenix, als grote speler in de sport- en dieetvoeding, op het lijf geschreven. Marcel van Tielraden, Country Manager Netherlands/Belgium & Scandinavia, over de ontwikkeling van Isagenix:

“Isagenix is 3,5 jaar geleden de uitdaging aangegaan om te starten met de verkoop in België en dit is tot heden een groot succes geweest! Durf jij de uitdaging met Noa Lang aan te gaan en net zo succesvol te zijn als Isagenix?”

Ontdek de unieke Running Contest van Isagenix nog tot en met 30 januari 2022 tijdens weARbruges.

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in