vrijdag 26 november 2021 15:00

Uitgelicht op weARbruges: Take a Picture met Unibet!

Elke week ontdekt u één van de zeven partners van weARbruges en hun eigen unieke AR-experience. Deze week: Take a Picture met Unibet!

Heeft u weARbruges al ontdekt? Het is onze unieke AR-stadwandeling voor het 130-jarig bestaan van Blauw-Zwart. Trek uw wandelschoenen aan en ontdek de zeven originele AR-missies van onze zeven exclusieve partners, verspreid over het prachtige historische centrum van Brugge. Van de Tifo Mural van Belfius en Wrap the City van Woutim tot… Take a Picture met Unibet!

Take a Picture met Unibet

Stralen op de foto samen met Charles De Ketelaere of Clinton Mata? Het kan nu volledig virtueel met de unieke AR-opdracht van Unibet: Take a Picture. Scan de virtuele QR-code, kies uw favoriete Club-speler en say cheese!

Take a Picture is een leuke en originele AR-opdracht op een unieke locatie in het hart van het historische Brugse stadscentrum. Maar de missie is meer dan een leuk speeltje, het is een stap richting de toekomst van AR, VR en fan experience, bevestigt ook Tom Buttiens, Marketing Manager bij Unibet:

“We AR Bruges is een prachtig voorbeeld van een fanactivatie waarbij partners op een organische manier worden betrokken. De toekomstige mogelijkheden van AR/VR toepassingen lijken geen grenzen te kennen en het is verfrissend om te zien dat Club Brugge hier ook stappen in zet om op een innovatieve manier aan brand building te doen. See you in the Metaverse.”

Ontdek de unieke AR-experience van Unibet nog tot en met 30 januari 2022 tijdens weARbruges.

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in