maandag 3 januari 2022 14:30

Uitgelicht op weARbruges: Tifo Mural met Belfius!

Elke week ontdekt u één van de zeven partners van weARbruges en hun eigen unieke AR-experience. Deze week: Tifo Mural met Belfius!

Club blaast 130 kaarsjes uit! Daarom ontdekt u nog tot en met 30 januari 2022 zeven unieke Blauw-Zwarte AR-opdrachten van zeven trouwe Partners, verspreid over het Brugse stadscentrum. Van Wrap de City met Woutim en Running Contest met Isagenix tot… Tifo Mural met Belfius!

Tifo Mural met Belfius

De stadswandeling van weARbruges leidt u naar de historische site van Oud Sint-Jan voor de Tifo Mural van Belfius. U scant de QR-code en waant er zich heel even in Fort Jan Breydel: prachtige Blauw-Zwarte tifo’s verschijnen op de historische muren van Oud Sint-Jan en fantastische supportersgezangen weerklinken. Het is een unieke AR-experience waar elke Blauw-Zwarte fan het ongetwijfeld warm van krijgt.

Ook voor Belfius is deze unieke AR-experience meer dan een leuk speeltje. Als trouwe Partner zet Belfius met deze unieke samenwerking de schouders onder innovatie en originele fanbeleving én bouwen ze verder aan de toekomst van Blauw-Zwart.

Ontdek de unieke AR-experience van Belfius nog tot en met 30 januari 2022 tijdens weARbruges.

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in