Visual menu

maandag 22 november 2021 17:00

Unibet reikt € 5.000 uit aan nieuwe FIFA-speler

‘Become ePro’. Met deze slogan lanceerden Club en Main Partner Unibet enkele maanden geleden de zoektocht naar een nieuwe FIFA-speler. Beloning: de titel van officiële vertegenwoordiger van Blauw-Zwart in de eProLeague én een stevige cheque van € 5.000 van Unibet.

Transfernieuws voor eClubBrugge! Enkele maanden geleden startten Club en Unibet de zoektocht naar een nieuwe, officiële FIFA-speler. Maar liefst 400 geïnteresseerden stelden zich uiteindelijk kandidaat voor de gegeerde titel. Blauw-Zwart selecteerde zestien kanshebbers die hun skills mochten bewijzen in een offline toernooi in The Nest.

Het was uiteindelijk Rudi Ekmen die zich in de finale voorbij Maxim Goemaere knokte en een jaar lang de titel van nieuwe, officiële FIFA-speler van Blauw-Zwart mag dragen. Ook voor de verliezende finalist was er echter goed nieuws: Maxim Goemaere bewees zijn kwaliteiten in het spel en wordt dit seizoen de tweede officiële FIFA-speler van Club Brugge.

Geloof in de toekomst van Esports

Rudi Ekmen krijgt met zijn overwinning niet alleen de kans om zich te bewijzen in de eProLeague, de nieuwe Esporter mocht ook een stevige cheque van €5.000 in ontvangst nemen van Unibet. De Main Partner van Blauw-Zwart bewijst daarmee te geloven in de groei én de toekomst van Esports.

Tom Buttiens, Marketing Manager bij Unibet: "De kracht van Esports zit in de toegankelijkheid van het product dat al jaren aan een sterke opmars bezig is, ook wat betreft gam(bl)ing. Voor Unibet is het als hoofdpartner dus een uitgelezen kans om de schouders te zetten onder het eClubBrugge-project. Veel succes op het hoogste niveau Rudi en Maxim!"

Het FIFA-verhaal van Rudi en Maxim van dichtbij volgen? Dat kan via de Instagram- of Twitterpagina van eClubBrugge.

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in