woensdag 12 april 2023 15:45

Vacansoleil wordt main partner Club Kids

Dat we Vacansoleil begin dit jaar al voorgesteld hebben als officiële partner van onze A-kern én sleeve partner van Club YLA? Dat goeie nieuws had je misschien al gelezen. Maar nu gaat het familiebedrijf ook voor onze allerkleinsten een grote rol van betekenis spelen als main partner van de Club Kids!

Uitgerekend op de dag van de open training, waar alles naast het veld in het teken staat van onze Club Kids, versterkt Blauw-Zwart het partnership met Vacansoleil. Ook voor de marktleider in het aanbieden van campingvakanties is de stem van de allerjongsten erg belangrijk. Als zij het naar hun zin hebben op vakantie, dan de ouders ook. En laat net dat iets zijn waar Vancansoleil makkelijk voor kan zorgen met hun uitgebreide speeltuinen, mooie zwembaden, (water)glijbanen, sport- en spelmogelijkheden en een animatieprogramma.

Word lid

Nadat de Club Kids eind vorig jaar visueel al in een nieuw jasje werden gestopt, lanceerde Blauw-Zwart ook afgelopen week twee nieuwe memberships richting volgend seizoen. Bibi’s Club voor 0-6 jarigen en Club Kids voor 7-12 jaar, binnenkort beschikbaar via memberships.clubbrugge.be. Zo ontvang je een exclusief welkomstgeschenk, kan je het veld oplopen met een speler en doorheen het jaar tal van supertoffe events meemaken. Ook daarin wil Vacansoleil een rol spelen. Zo liet het begin februari de droom van enkele Club Kids in vervulling gaan door een exclusieve persconferentie te organiseren met kersverse Gouden Schoen Simon Mignolet.

En zo staan er in de toekomst nog heel wat events gepland waar we samen een lach op het gezicht van de kinderen willen toveren!

Meer info over Club Kids memberships

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in