maandag 22 mei 2023 16:00

Van den Braembussche, onze Gameday Partner voor Genk!

Bouwmaterialen Van den Braembussche is onze Gameday Partner voor de laatste thuismatch van de Champions' Play-Offs en geniet zo van exclusieve visibiliteit, een unieke Sideline Experience, een gesigneerde matchbal, fantastische seats, catering en meer. Lees nu hoe familiebedrijf Van den Braembussche zich al 75 jaar excelleert op gebied van vakkennis en expertise in de bouw.

Al 75 jaar lang excelleert Van den Braembussche in de handel van bouwmaterialen en de productie van stortbeton. Dit dynamische familiebedrijf groeide van 1 naar 7 vestigingen in minder dan 10 jaar tijd. Van den Braembussche heeft zijn stempel gedrukt op verschillende grote en prestigieuze projecten in de regio, waaronder de parking ’t Zand in Brugge, het trainingscentrum van Club Brugge en het beleveren van de bouw van diverse bruggen en tunnels in Vlaanderen.

Voor al deze indrukwekkende realisaties produceren ze jaarlijks meer dan 350.000m³ beton worden meer dan een half miljoen ton bouwmaterialen uitgeleverd!

“Thuis in elk huis, op elke werf en in elke tuin."

Van den Braembussche is niet alleen expert in het beleveren van grote projecten, maar is ook de partner bij uitstek voor kleinschaligere projecten. Van den Braembussche streeft ernaar om álle professionele bouwmaterialen te kunnen aanbieden voor élke vakman, van ruwbouw tot afwerking. De bouwhandels, de bouwshops en de betoncentrales van Van den Braembussche staan bekend om hun vakmanschap en expertise, hun ruim en kwalitatief aanbod en hun professionele en persoonlijke klantenbenadering.  

Bij Van den Braembussche geloven ze steevast in de kracht en dynamiek van eerlijkheid en respect. Deze kernwaarden vormen de basis van hun interacties met klanten, leveranciers en medewerkers. Transparante communicatie en openheid vormen de sleutel tot het opbouwen van sterke en langdurige relaties bij iedereen die betrokken is bij het bedrijf. 

Benieuwd wat Van den Braembussche jou te bieden heeft? Lees meer en ontdek wat Van den Braembussche doet, wie zij zijn en hoe dit familiebedrijf al 75 jaar lang uitblinkt in vakkennis en expertise in de bouwsector.

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in