Verkoop tickets Play-Offs start op vrijdag 22 maart

Na het einde van de reguliere competitie bereidt Club zich volop voor op de uiterst spannende Play-Offs in de Jupiler Pro League. In de strijd om de titel staan nog 5 toppers op Jan Breydel gepland. Wil je deze meemaken? Dan kan je vanaf vrijdag 22 maart tickets kopen.

TICKETS

 

De loting voor Play-Off 1 gebeurt op maandag 18 maart. Op vrijdag 22 maart start dan om 10u de ticketverkoop voor de Play-Offs, enkel online op tickets.clubbrugge.be.

 

Tickets zijn voorbehouden aan CLUB 1891-members (nog geen Membership? We voegen het automatisch toe aan uw winkelmandje bij aankoop van tickets), die per Membership tot 4 tickets kunnen aanschaffen per wedstrijd. Dit seizoen nog niet geregistreerd? Dan doe je dit best op voorhand via my.clubbrugge.be, zodat je op de dag zelf vlot je tickets kan kopen.

 

PRIJZEN

 

In de Play-Offs gelden dezelfde prijzen als in de topwedstrijden uit de reguliere competitie en er zijn geen voordeeltarieven beschikbaar: 

SPEELDATA

 

De specifieke speeldagen en uren worden later vandaag bekendgemaakt, maar dit zijn de mogelijke speelmomenten voor Play-Off 1.

Related articles