VERLENG VOOR 2 JUNI JE ABONNEMENT!

Met de laatste rechte strook voor het einde van de Play-Offs in zicht, is ook de laatste kans voor abonnees om hun abonnement te verlengen begonnen. Al 10.000 fans verlengden begin dit jaar in de eerste voorrangsperiode. Je hebt tot en met 2 juni de tijd om zeker te zijn van jouw zitje op Jan Breydel volgend seizoen.

Clubfans willen hun tweewekelijkse afspraak in Jan Breydel voor geen geld missen. Hun zitje is hun thuis, de grasmat hun heiligdom. Wat er ook gebeurt, ze staan achter hun ploeg. Wat er ook gebeurt, ze bluvn goan. Letterlijk en figuurlijk. Ze bluvn wekelijks ‘no de Club goan’. Ben jij zo’n Clubfan? Dan kan je nog tot en met 2 juni jouw zitje reserveren voor volgend seizoen!

VANAF WANNEER?

  • Op 6 mei begon de tweede voorrangsperiode voor de abonnees, enkel online op tickets.clubbrugge.be. Die duurt toten met 2 juni, met nadien een tweede wisselperiode van 6 tot 9 juni.
  • Vanaf 11 juni start de vrije verkoop, dit alles enkel online.

HOE?

Je kan je abonnement enkel online kopen.  Surf dus snel naar tickets.clubbrugge.be en verzeker je van jouw plaatsje in het Jan Breydelstadion!

 

Stappenplan:

 

  1. Surf naar tickets.clubbrugge.be
  2. Ben je nog niet geregistreerd op onze website sinds het begin van dit seizoen? Klik dan op ‘registreer hier’ en volg de stappen om te registreren. Ben je wel al geregistreerd? Klik dan op ‘LOGIN’ en ga verder
  3. Ga naar ‘mijn bestellingen’
  4. Nu zie je de reservatie staan van jouw abonnement + membership bij ‘mijn reservaties’. Klik op ‘betaal onbetaalde reservatie’ om je abonnement te bevestigen. Je kan ook nog even je reservatie controleren door op ‘bekijk reservatie’ te klikken.
  5. Ga verder naar de betaling om je abonnement te bevestigen. Na de betaling ontvang je een bevestigingsmail
  6. Je abonnement wordt samen met je welkomstpakket vanaf begin juni opgestuurd. Veel plezier ermee!

Related articles