maandag 18 oktober 2021 09:00

Vertrek op tijd naar Club - City en mis de aftrap niet!

Het lijkt een tijdje geleden, maar vrijdagavond speelt Blauw-Zwart eindelijk weer in eigen huis voor alle geweldige fans. Kom jij naar de wedstrijd? Neem dan even de tijd om alle info hieronder door te nemen, want er wordt veel hinder verwacht rondom het stadion.

Wegenwerken

Net als vrijdagavond zal het weer filerijden worden naar Brugge door de wegenwerken op de E40 ter hoogte van Aalter en die op de E403 in Lichtervelde. Bovendien vertraag je dan nog eens in Brugge om dezelfde reden op de N31/Expressweg. Probeer zoveel mogelijk het openbaar vervoer te nemen, kom met de fiets indien mogelijk of volg de alternatieve routes.

(Lees verder onder foto)

TICKETCONTROLE

Twee uur voor de wedstrijd, om 16u45, gaan de stadionpoorten al open. Elke fan wordt opnieuw tweemaal gecontroleerd. Om wachtrijen te vermijden en in te spelen op de files kom je dus best vroeg naar Brugge. Eenmaal binnen in het stadion hoef je geen rekening meer te houden met de social distancing regelgeving.

Controle 1: Covid Safe Ticket (geprint of in de Covid Safe App) + identiteitskaart.

Wanneer kan je binnen in het Jan Breydelstadion?

  • Je bent in het bezit van een vaccinatiecertificaat: je bent meer dan 2 weken volledig ingeënt;
  • je hebt een herstelcertificaat van minder dan 6 maanden (11 dagen na en max 180 dagen na positieve PCR-test);
  • je hebt een PCR-test laten afnemen, met een negatief resultaat: geldigheid = dag van de test plus 2 dagen;
  • je hebt een snelle antigeentest laten afnemen door medisch geschoold personeel, met een negatief resultaat: geldigheid = dag van test plus 1 dag.
  • Je bent jonger dan 12

Het Covid Safe ticket is verplicht vanuit de Federale overheid en voor iedereen haalbaar. Je dient de meest recente QR-code in te laten scannen (bv. Pfizer 2e / J&J enige). Alle info over het Covid Safe Ticket kan je hier vinden.

Controle 2: Jouw (digitaal of afgeprinte) ticket

Vind je jouw ticket/mini-abonnement niet meteen terug? Neem dan een kijkje op jouw ticketaccount. Aangezien er een dubbele controle is vragen we alle supporters om tijdig naar de wedstrijd te komen.

Vergeet ook zeker je Club ID Card niet om drank en eten aan te kopen in het stadion én daarbij je 5% cashback te ontvangen. Er worden ook Blue Cards verkocht aan de verschillende oplaadpunten voor fans zonder Club ID. Ook de Club Shop aan het stadion is open en voor iedereen bereikbaar.

Samengevat: Vertrek vroeg, kom tijdig naar het stadion & wees niet te laat.

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in