dinsdag 8 maart 2022 17:00

Vier 2 jaar Club YLA samen met Club & Pepsi Max

Club YLA en shirtpartner Pepsi Max zetten samen hun schouders onder het vrouwenvoetbal op deze internationale vrouwendag. Samen vieren we de tweede verjaardag van Club YLA met een heuse feestmatch tegen Standard Femina!

 

Pepsi Max wil de internationale vrouwendag aangrijpen om extra aandacht te besteden aan het vrouwenvoetbal. Daarom kondigen Club YLA en Pepsi Max samen een feestmatch aan ter ere van twee jaar YLA! Per aanwezige supporter op deze feestmatch schenkt Pepsi Max 1 euro aan onze Foundation om te besteden aan diversiteit georiënteerde projecten.

Zondag 27 maart speelt Club YLA tegen Standard Femina. Ter ere van het YLA-verjaardagsfeest wordt de wedstrijd afgewerkt in ‘The Nest’ in Roeselare. Shirtpartner Pepsi Max en Club YLA gaan samen voor een sfeervol stadion met zoveel mogelijk Blauw-Zwarte supporters om er samen een feest van te maken.

Een DJ-booth, rookkanonnen, speciale YLA supportersattributen én gratis Pepsi Max! Maar ook de Club Brugge-springkastelen, de mascotte-beren én taart. Alle ingrediënten zijn aanwezig om er een sfeervolle middag van te maken. Registreer je je op voorhand? Dan krijg je op de wedstrijd een gratis YLA-Sjaal. Food & beverage aankopen ter plaatse kan enkel met een Club ID Card.

Niet toevallig kondigen we deze verjaardagsactie aan op internationale vrouwendag. Pepsi Max is trots om als shirtpartner van Club YLA een rol te kunnen spelen in de ontwikkeling van het vrouwenvoetbal bij Blauw-Zwart.

Tanja Walther, Marketing Director Beverages North West Europe : ”We zijn vereerd dat vanaf dit seizoen Pepsi MAX pronkt op de YLA shirts. Als challenger in de Belgische frisdrankmarkt zijn we de pionier in het promoten van suikervrije cola met een mooie traditie in het ondersteunen van wereldsterren, maar ook met een hart voor lokale partnerships zoals de mooie samenwerking met Club Brugge. Steeds met de spirit van het promoten van samen plezier te maken en er tegenaan te gaan.

Ook in het voetbal willen we dat iedereen ongeacht geslacht of afkomst in de eerste plaats plezier kan maken maar ook hun kans kan grijpen om hun dromen waar maken. We waren reeds partner van de UEFA Women’s Euro en van de UEFA Women’s Champions League. We zijn dan ook trots om mee de schouders te zetten onder de verdere groei van Club YLA, zowel op als naast het veld."

Kom op zondag 27 maart, om 14 uur naar The Nest, maak er een sfeervolle middag van en steun onze YLA-speelsters! Registreer je hier!

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in