VR Bruges, de grootste virtuele kampioenenshow

Het moment waarop we allemaal gewacht hebben. De grote titelmatch, waarbij Club haar zestiende landstitel kan veroveren. De beker arriveerde deze middag al in het Basecamp, steken we hem straks ook in de lucht? Haal je sjaal boven, schmink je gezicht en zet je vooral klaar voor #VRBruges, de grootste virtuele kampioenenshow.

Om 17u30 starten Stijn De Groote, Rik Verheye en Leo Van der Elst met de voorbeschouwing vanuit onze studio. Ze stomen jullie helemaal klaar voor de titelmatch van 18 uur. Deze middag werd alles klaargemaakt voor deze topmatch. De lijnen werden geverfd, de truitjes werden opgehangen en de ontvangst rondom het stadion was geweldig. Tijd voor de kers op de taart. Kan Blauw-Zwart winnen en de titel binnenhalen?

 

Bij winst vieren we nadien op de beats van DJ Clinton Mata én natuurlijk samen met jullie, de beste supporters van de wereld. Alle spelers en supporters kunnen nadien intunen op onze Zoom party. Deze speciale dag vieren we met z’n allen vanuit ons kot. Trommel je vrienden op en ontmoet ze op ons virtuele feestje.

 

Afsluiten doen we in onze studio met Philippe Clement, Ruud Vormer, Hans Vanaken, Simon Mignolet, en Bart Verhaeghe.

 

Voel jij de stress al komen? Het is bijna zover! Tune nu in op Facebook of op onze Youtube livestream hieronder en bekijk de virtuele titelmatch en titelviering!

Related articles