Visual menu

dinsdag 3 november 2020 10:00

Vraag je terugvordering aan voor Club - KV Mechelen

Club moet het opnieuw doen in een leeg Jan Breydel, zonder de allerbeste supporters van het land. Dat jullie gemist worden is overduidelijk. Toch haalde Club een knap gelijkspel tegen een sterk Lazio achter gesloten deuren, alhoewel we zelfs meer verdienden. Kort daarna lukte het niet om voorbij KV Mechelen te raken, een wedstrijd waarin onze abonnees ons helaas niet konden aanmoedigen en waarvoor ze een terugvordering kunnen aanvragen.

Net als vorige keren kan elke abonnee opnieuw beslissen wat er met hun 5% mag gebeuren. Laten ze hun geld voor deze wedstrijd bij Club, Club YLA, Club NXT of onze sociale projecten? Dan maken ze kans op één van de 22 match worn shirts met speciale We Never Play Alone-badge. Een geweldig en uniek exemplaar! Er kan ook beslist worden om het geld terug te vragen.

Opgelet, een terugvordering dient aangevraagd te worden voor zaterdag 7 november om 23:59. Vragen of hulp nodig? https://info.clubbrugge.be. De winnaars worden bekend gemaakt na de persconferentie van vrijdag 20 november.
 

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in