donderdag 27 februari 2020 10:00

Vrouwenploeg en Voetbalkraks trainen in Zeepreventorium De Haan

Onze vrouwenploegen en een team van de Voetbalkraks waren te gast in het Zeepreventorium in De Haan. Dit is een medisch pediatrisch revalidatiecentrum voor jongeren tot 18 jaar. Naast obesitaspatiënten zijn er ook jongeren met complexe medische aandoeningen.

Club Brugge gaat samen met de patiënten de uitdaging aan om een actieve en gezonde levensstijl op te nemen. Dit allemaal in het kader van het Foundationproject ‘Scoren voor Gezondheid’. Deze keer zorgden de vrouwenploegen en de Voetbalkraks met hun aanwezigheid voor extra motivatie. 

 

De Voetbalkraks werkten eerst een training en wedstrijd af en mochten zich daarna ontspannen in het zwembad. Het vrouwenteam had samen met de meisjes van het Zeepreventorium een voetbaltraining uitgewerkt met een buddy-systeem. De uitgevoerde oefeningen werden per twee afgewerkt, iemand van het Zeepreventorium met iemand van het vrouwenteam. Het was een meer dan geslaagde sportieve namiddag.

 

Lien Sercu, medewerkster van het Zeepreventorium was enthousiast over de komst van Club Brugge. “Het is heel leuk om te zien welke impact Club Brugge elk jaar heeft op onze jongeren. Ze werken enthousiast samen en vinden het fantastisch om aangemoedigd te worden door de spelers en speelsters van Club Brugge. ”

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in