Wachtrij vermijden? Laad nu je Cashless-card op!

Vrijdag trapt Club het nieuwe voetbalseizoen op gang met zijn traditionele Brugse Metten. De eerste afspraak met Ivan Leko en de zijnen in het Jan Breydelstadion. Om wachtrijen te vermijden kan je jouw abonnement/Club Card vanaf nu online opladen. Maar er is meer. Vanaf de eerste competitie thuismatch krijg je per 24 euro die je online oplaadt 2 euro gratis! Hoe? Log in met jouw account op my.clubbrugge.be en kies daar voor de optie ‘Cashless kaart opladen’.

Hoe laad je de cashless kaart op?

Er zal gevraagd worden om je kaartnummer (rechtsboven op je Membership kaart na de CB) in te voeren en het saldo te kiezen waarmee je wil opladen. Nadat je de stappen doorlopen hebt zal het geld op je kaart komen te staan en kan je cashless betalen in het stadion.

 

Nieuw dit seizoen is dat jouw vertrouwde pintje een groeischeut krijgt! 33 cl in plaats van 25 cl. Je betaalt 2.60 euro voor jouw groter pintje, wat een prijsvoordeel per cl oplevert. Club trakteert overigens het eerste pintje van de nieuwe competitie aan zijn members. 2.60 euro zal op je cashless card staan voor de eerste thuismatch in de Jupiler Pro League.

 

Laad dus snel online op, vermijd wachtrijen en krijg 2 euro extra (per oplading van 24 euro, vanaf de eerste competitiewedstrijd!)

OPGELET: Deze acties zijn enkel geldig tijdens het seizoen 2017-2018!

Related articles