woensdag 5 augustus 2020 16:45

We Never Play Alone: ontdek alle info!

When you can’t come to us, we bring football to you.

Voetbal zonder publiek is als een café zonder bier. Dat vinden wij bij Club meer dan wie ook. Onze twaalfde man is deel van wie we zijn, deel van ons DNA. Wat ons betreft is Jan Breydel één grote bubbel. Maar de realiteit is anders. We moeten voor elkaar zorgen en daarbij hoort afstand houden én voetballen in een leeg fort Jan Breydel. Maar we blijven niet bij de pakken zitten. Integendeel. Als jullie niet naar het voetbal kunnen komen, brengen we het voetbal naar jullie.

ALLE OEFENMATCHEN LIVE VIA CLUB TV

Maanden zonder voetbalwedstrijden doet iedere rechtgeaarde Clubsupporter pijn. Daarom besloten we alle oefenwedstrijden van Club live & volledig gratis uit te zenden op onze kanalen. Met verschillende camerastandpunten én professioneel commentaar.

TOT HET EINDE VAN HET JAAR VOETBAL VOOR ALLE CLUBSUPPORTERS VIA ELEVEN

Je leest het goed. Club integreert, als enige ploeg in de Jupiler Pro League, live voetbal via het Eleven platform in zijn abonnementen! Zo kunnen onze abonnees alle matchen van Club tot het einde van het jaar op de voet blijven volgen. Thuis- én uitmatchen. En als kers op de taart de wedstrijden van 1A, 1B & de Women’s Super League. Alstublieft. Dankuwel.

ALLE DOELPUNTEN VIA DE CLUB APP

Kan je de match niet live volgen via Eleven? Geen nood! Gaat er een bal tegen de netten? Dan kan je het doelpunt meteen herbekijken, exclusief in onze app. 

WE NEVER PLAY ALONE OP DE MATCHSHIRTS. JULLIE MATCHSHIRTS

Club zal zijn competitiewedstrijden spelen met een speciale badge op het shirt. We Never Play Alone zal de borst van onze spelers sieren, als eerbetoon aan onze supporters thuis. Maar er is meer… 

 

Tijdens de abonnementenverkoop beloofden we dat iedere supporter 5% van zijn abonnement kon terugvragen per match zonder publiek. Een belofte die we uiteraard houden. Maar vele supporters gaven aan dat ze het geld liever bij Club wilden laten. Daarom geven we onze supporters verschillende opties. Je kan, naast het terugvragen van de 5%, jouw geld ook aanwenden voor Club, Club YLA, Club NXT of sociale projecten van Club Brugge. 

 

Iedere wedstrijd verloten we de matchshirts van de hele kern (22 stuks) onder alle supporters die ervoor kozen om hun geld voor die wedstrijd bij Club te laten. Dat doen we voor iedere wedstrijd zonder publiek opnieuw!

 

Je kan er ook voor kiezen om vanaf dag één af te zien van een terugbetaling bij matchen achter gesloten deuren. In dat geval hebben we een uniek geschenk voor jullie, een “Special Edition” wedstrijdshirt. Een uniek & genummerd collectors item, dat speciaal hiervoor ontworpen zal worden.

 

Eerstdaags communiceren we extra informatie naar onze abonnees over hun toegang tot het Eleven platform en het WeNeverPlayAlone platform.

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in