maandag 19 september 2022 08:45

Wees erbij in Jan Breydel tegen Atlético en Porto

Historisch. Twee matchen in de Champions League, twee overwinningen. Gewoon historisch. Het avontuur gaat verder & jij kan er nog steeds bij zijn. Schrijf jij met ons geschiedenis thuis tegen Atlético & Porto? Haal nu je tickets in huis!

De befaamde Champions League-hymne, vier (!) geweldige doelpunten en de vreugdekreten achteraf. Estádio do Dragão was gisteren het decor van wederom een historische Champions League-avond voor Blauw-Zwart. Met 6/6 kennen we onze sterkste start ooit in een CL-groepsfase! Dat er nog meer memorabele voetbalavonden zitten aan te komen, dat is zeker. Ben jij erbij in Fort Jan Breydel wanneer Atlético Madrid & FC Porto op bezoek komen? Koop snel jouw tickets!

Op dinsdag 4 oktober om 21u zakken de sterren van Atlético af richting Jan Breydelstadion. Met Yannick Carrasco en Axel Witsel zien we bovendien twee Rode Duivels naar België terugkeren. Op woensdag 26 oktober om 18u45 speelt Club misschien wel zijn laatste cruciale thuiswedstrijd tegen het Portugese Porto.

Abonnees kregen als eerste de kans om hun plaats voor alle thuiswedstrijden te reserveren aan een voordeeltarief, nadien konden ook mensen met een Club ID en overige fans een abonnement aanschaffen. De resterende losse tickets voor de andere twee wedstrijden kunnen nu door iedereen (met een Club account) aangekocht worden.

Met vrienden of familie naar de wedstrijden komen? Lees hier hoe je dat doet.

Hieronder vind je alle prijzen voor de resterende twee thuiswedstrijden. Club ID-houders kunnen aan een voordeliger tarief tickets aankopen. See you in Fort Jan Breydel!

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in