zondag 5 februari 2023 20:00

Wees erbij tegen Benfica

Op 15 februari is het eindelijk zover. SL Benfica komt op bezoek voor de achtste finale van de UEFA Champions League. 21.000 tickets gingen reeds de deur uit, de resterende zitjes gaan vanaf vandaag in vrije verkoop. Deze afspraak met de Blauw-Zwarte geschiedenis wil jij zeker niet missen!

Voor het éérst in onze geschiedenis plaatsten we ons met een indrukwekkende 11 op 18 al na amper vier speeldagen voor de achtste finales van de Champions League. Het Portugese SL Benfica kwam uit de trommel als volgende tegenstander en komt op 15 februari op bezoek in Jan Breydel. De vrije ticketverkoop voor deze topaffiche gaat van start dus haast je snel naar onze ticketingsite en verzeker je van jouw zitje!

Donderdagavond liep de voorrangsperiode voor abonnees en Club ID-houders af. Ook nu, bij de vrije verkoop, kan je tot 4 tickets kopen en zo gezellig met vrienden of familie genieten van Europees voetbal! Meer info over hoe je dat precies kan doen, vind je hier.

Uit veiligheidsoverwegingen zijn er enkele voorwaarden waaraan je moet voldoen vooraleer je een ticket kan kopen. Zo kunnen supporters die in het verleden al een keer kwamen kijken naar Blauw-Zwart, tickets bemachtigen via de vrije verkoop. Enkel de match tegen FC Porto telt hier niet mee. Maakte je een ticketingaccount aan of logde je al eens eerder in vóór de loting van de Champions League op 25 augustus? Dan kan ook jij tickets voor deze topaffiche bemachtigen.

Mis deze achtste finale van de Champions League niet & haal nu jouw tickets in huis!

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in