Werelddierendag op Club

4 oktober is Werelddierendag, een perfect moment om je huisdier extra in de kijker te zetten. Ook in de blauw-zwarte familie zitten heel wat dierenvrienden en die tonen dat graag aan de buitenwereld. Zo is de band tussen ex-speler Izquierdo en zijn hond Lucho onvergetelijk voor zijn volgers, maar kennen jullie Lou, Molly, Zeus, Lotte en Lola al? Zet vandaag ook jouw trouwe twee-, vier-, of achtpoter in de bloemetjes en bezorg ons een foto van jouw #BlauwZwartBeest.

Trouwe Lou van Hans Vanaken
Trouwe Lou van Hans Vanaken
Text: 

Hans Vanaken en vriendin Lauren zijn al een jaar en 4 maanden de trotse ‘ouders’ van Lou. De Cavalier King Charles is zowat de definitie van trouw: elke dag staat ze paraat om haar baasje te verwelkomen na de training.

Text: 

Molly is al 7 jaar lang lid van de familie Cools. Deze zwart-witte kattin mag dan al van leeftijd zijn, dat maakt haar niet minder koppig. “Onze oude lady doet enkel wat zij zelf wilt”, aldus Cools.

Molly, de kat van de familie Cools
Molly, de kat van de familie Cools
Zeus, de hond van Jelle & Audry
Zeus, de hond van Jelle & Audry
Text: 

Jelle Vossen en z’n vrouw Audry hebben Zeus geadopteerd van een ex-collega in Middlesbrough. Deze prachtige Alaskan Malamute zal binnen tien dagen 3 jaar oud worden. Fun fact: telkens als hij de sirene van de brandweer hoort gaat hij huilen als een wolf.

Text: 

Eén hond leeft ook permanent in het Jan Breydelstadion: Lotte. De bulldog, wiens naam een subtiele hint is naar een bekende oud-speler van Blauw-Zwart, is het 2,5 jaar oude huisdier van Martine en Patrick, de uitbaters van het FCB Kaffee en tevens ook de conciërge van Jan Breydel. Lotte is zo de waakhond van de Brugse thuishaven.

Lotte, de vaste stamgast in het FCB Kaffee
Lotte, de vaste stamgast in het FCB Kaffee
Lola, de office dog van ClubTV
Lola, de office dog van ClubTV
Text: 

Lola, bijna een halfjaar oud, is de ‘office dog’ van ClubTV. Af en toe kan je ze dus spotten rond Jan Breydel. Deze Berner Sennen won al veel harten voor zich en kreeg een prijs voor mooiste puppy, samen met haar kweker. Lola is trouwens haar roepnaam, eigenlijk heet deze pup Queen Lola de Zandvlinder.

Deel ook jouw #BlauwZwartBeest

Heb je thuis ook een blauw-zwart beest rondlopen? Deel een leuke, op Club geïnspireerde foto met de hashtag #BlauwZwartBeest en wie weet zie je hem of haar wel passeren in onze Club Now feed op de website. 

Related articles