Visual menu

zondag 19 mei 2019 21:45

Wesley Moraes: “Heb hier in die drie jaar ontzettend veel bijgeleerd”

Voor Wesley Moraes was het wellicht zijn laatste wedstrijd voor Club Brugge. Bij zijn vervanging kon de Braziliaan zijn tranen niet meer in bedwang houden.

“Ik heb hier meer dan drie jaar alles gegeven, maar Club Brugge heeft ook alles voor mij gedaan”, sprak een duidelijk geëmotioneerde Wesley achteraf. “Daarvoor ben ik de club heel dankbaar. Het zal pijn doen als ik straks naar een andere club verhuis. Bij mijn vervanging kon ik inderdaad mijn tranen niet meer bedwingen, want ik wist meteen dat mijn laatste wedstrijd voor Blauw-Zwart erop zat. Ik zal Club Brugge nooit vergeten. Dat ik straks hopelijk naar een grotere competitie zal kunnen gaan, heb ik allemaal aan Club te danken. Ik heb hier in die drie jaar ontzettend veel bijgeleerd.”

Wesley Moraes
Wesley Moraes

“Uiteraard had ik liever met een titel afscheid willen nemen”, ging de Brugse spits verder. “Maar ik denk dat we dit seizoen alles gegeven hebben en dat het door details ons niet gelukt is om twee jaar naeen kampioen te worden. Ik denk dat we ons niets te verwijten hebben. Waar ik volgend seizoen zal spelen is nog één groot vraagteken. Hopelijk in Engeland, maar we zullen wel zien. Misschien kom ik zelfs nog terug om de voorbereiding van het komende seizoen mee te maken.” (FDC)

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in