Wesley Moraes: “Natuurlijk geloven we er nog in!”

Het kostte heel veel energie vooraleer Club Brugge rivaal Anderlecht op de knieën kreeg, maar de 1-0 overwinning was oververdiend. Wesley Moraes was de doelpuntenmaker van dienst en de Braziliaan was daar achteraf heel blij mee.

Text: 

“We speelden opnieuw een heel sterke wedstrijd”, aldus de Brugse spits. “We drukten Anderlecht van meet af aan weg en kregen ook enkele kansen. Na twee mindere wedstrijden was het duidelijk dat we tegen Anderlecht meteen het goeie ritme te pakken hadden. Ik scoorde inderdaad twee keer, maar mijn eerste doelpunt werd na overleg met de VAR afgekeurd voor buitenspel. Gelukkig stond ik bij mijn tweede doelpunt op de goede plaats om die afgeweerde bal binnen te koppen. Daarmee kom ik al aan drie doelpunten in deze Play-Offs. Ik hoop dat ik in de resterende vier wedstrijden nog tot scoren kan komen.”

Wesley Moraes
Wesley Moraes

Op de vraag of hij, ondanks de zes punten achterstand op leider Genk, nog in de titel gelooft was Wesley categoriek: “Natuurlijk geloven wij er nog in, zeker weten. Het zal niet makkelijk zijn, maar zolang de strijd nog niet gestreden is, moeten we er blijven in geloven. Genk komt nog naar hier en ook zij hebben nog moeilijke wedstrijden voor de boeg, dus het kan zeker nog. We zullen zien op 19 mei wie er uiteindelijk aan het langste eind zal trekken. We moeten nu met volle moed naar Gent volgende week en zorgen dat we een week later hier thuis tegen Genk al minstens drie punten kunnen naderen.” (FDC)

Related articles