Wesley Moraes: “Natuurlijk kunnen wij nog kampioen spelen”

Een sterk Club haalde een verdiende 3-1 overwinning tegen leider Genk. Dankzij deze overwinning is de Brugse titelhoop weer toegenomen. Ook Wesley gelooft nog volop in de titel.

Text: 

“Vandaag zag je pas het echte Club Brugge”, begon de beresterke spits zijn perspraatje. “Vorige donderdag kregen we een boost na die Europese winst tegen Salzburg en vandaag trokken we die lijn door met een sterke ploegprestatie tegen de huidige leider in de Belgische competitie. Zo zie je maar dat de ene wedstrijd de andere niet is. Tegen Cercle waren we enorm ontgoocheld, maar de prestatie van vandaag is heel hoopgevend voor de komende weken.”

Wesley Moraes
Wesley Moraes

Dankzij deze zege nadert Club tot op acht punten van Genk. “Natuurlijk kunnen wij nog kampioen spelen, maar dan mogen we de in de resterende wedstrijden niet meer morsen met de punten. Persoonlijk speelde ik zeker geen superwedstrijd, maar ik denk dat ik toch tevreden mag zijn op mijn prestatie. Siebe (Schrijvers, nvdr.) bedankte mij daarnet nog voor mijn assist, dus zo kan het ook. Het is duidelijk dat het vertrouwen stilaan aan het terugkomen is, want de vorige maanden sukkelde ik met een lichte blessure, en daar leden mijn prestaties duidelijk onder. Maar ach, dat is verleden tijd. Nu kunnen we opnieuw vooruit kijken en hopen dat we de komende weken opnieuw het beste Club Brugge te zien krijgen.” (FDC)

Related articles