dinsdag 18 januari 2022 16:00

Word Digital Game Day Partner tegen Union

Uw bedrijf in de kijker zetten voor én tijdens de kraker tegen Union op donderdag 27 januari om 20u45, live op Eleven? Grijp dan nu uw kans! Word Digital Game Day Partner en geniet van unieke visibiliteit met uitgebreide online exposure, LED-boarding en een gesigneerde wedstrijdbal voor slechts € 3.250,- (ex. BTW). Opgelet! De deadline voor deze aanbieding is maandag 24 januari!

Online Exposure

Nieuwe contacten leggen? Wij stellen uw bedrijf voor aan de meer dan 500 businessklanten van Club Brugge in het Business News op web én app. Benieuwd? Lees de voorstelling van Blox hier

Banner op Club-site

Ook bij de trouwe Clubfans zetten we u graag in de spotlight! Met een exclusieve Game Day-banner prijkt uw logo een week lang op de homepage van de Club-site. Inclusief doorlink naar uw webpagina!

LED-veld tijdens de match

Als Digital Game Day Partner bent u ook tijdens de wedstrijd nooit ver weg. Zo geniet u 60 seconden lang van exclusieve visibiliteit op onze indrukwekkende LED-boarding rond het veld, mét exposure op Eleven Sports.

Gesigneerde wedstrijdbal

Last but not least: ontvang de gesigneerde wedstrijdbal met de handtekeningen van Simon Mignolet, Noa Lang, Charles De Ketelaere en de rest van de Blauw-Zwarte kern!

WORD DIGITAL GAME DAY PARTNER TEGEN UNION!

Wilt u exclusieve visibiliteit bij de topper tegen Union? Neem dan vóór dinsdag 25 januari contact op via business@clubbrugge.be of onderstaande knop en word Digital Game Day Partner voor slechts € 3.250,- (ex. BTW)!

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in