donderdag 29 september 2022 10:30

Word jij onze Gameday Partner?

Unieke sideline experience, gesigneerde matchbal, visibiliteit, seats, catering en meer. Kies uw wedstrijd en word Gameday Partner!

Sideline experience & matchbal

Altijd al de heilige Brugse grasmat willen betreden? Het kan, want als Gameday Partner volgt u de opkomst van de spelers van aan de zijlijn bij een wedstrijd naar keuze en komt u oog in oog met Andreas Skov Olsen, Ferran Jutglà, Simon Mignolet en de andere Blauw-Zwarte sterren.

En dat is niet alles, want u neemt ook een uniek collector's item mee naar huis: de officiële matchbal met de handtekeningen van de voltallige Brugse spelerskern!

VIP-formule op uw maat

Maar als Gameday Partner geniet u niet alleen van een onvergetelijke sideline experience, we leggen u ook in de watten als een échte VIP. Van een all-you-can-eat buffet in The Sportsbar tot een exclusieve voetbalervaring in The Clubhouse: wij werken samen met u aan een VIP-formule op maat van uw wensen, of het nu gaat om een onvergetelijk verjaardagsfeest of een origineel bedrijfsuitje.

Liever uw bedrijf in de spotlight? Ook dat kan, want als Gameday Partner voorzien we voor u unieke visibiliteit: een artikel op de Club-site, LED-boarding voor en tijdens de match, banners op web en app en nog veel meer!

Contacteer ons

Overtuigd? Contacteer ons dan eenvoudig via onderstaand formulier of via business@clubbrugge.be, laat ons weten welke wedstrijd u kiest en word Gameday Partner!

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in