Wordt Kenneth Vermeer de Proximus Player of the Year?

Een heel seizoen konden de Brugse Members maandelijks stemmen voor hun Player of the Month. 7 verschillende spelers wonnen de trofee in de voorbije 10 maanden, 7 spelers maken dus kans op de trofee van Proximus Player of the Year. We breken een lans voor elke kandidaat, vandaag Kenneth Vermeer.

Het grote gespreksonderwerp in Brugge was afgelopen seizoen de keeperskwestie. Horvath, Hubert, Butelle, Gabulov, Vermeer… allen stonden ze tussen de Brugse palen, allen kregen ze kansen. De ervaren Nederlander leek bij het ingaan van de Play-Offs zich verzekerd te hebben van een basisplaats en raakte zeer goed op dreef, tot het noodlot toesloeg.

 

Met uitstekende wedstrijden tegen STVV en Genk verdiende Vermeer in de maand maart de trofee voor Proximus Player of the Month. Na een aarzelend begin tegen Standard, liet de doelman gemiddeld minder dan 1 goal per wedstrijd binnen. Zijn ervaring, coaching en goede voetenspel zorgden ervoor dat Club nog meer zekerheid inbouwde van achteruit, maar na een schijnbaar zorgeloze wedstrijd in Gent, blijkt dat de Nederlander opnieuw geblesseerd is en de rest van de Play-Offs mist. Balen voor Vermeer, maar ook voor Club.

Related articles