Zij #BluvnGoan: de eerste fan die verlengde

Sinds 14 januari is het mogelijk voor abonnees om hun abonnement nu al te verlengen voor volgend seizoen. Member Guy Cattoor was er als de kippen bij en mag zich de eerste abonnee van 2019-2020 noemen! Enkele vragen aan een trouwe fan.

  1.  Hoe lang ben je al abonnee bij Club?

Dit jaar ga ik 50 jaar naar mijn geliefde Blauw-Zwart. Eerst als jeugdspelertje, toen ik met mijn aansluitingskaart naar het voetbal ging, daarna met losse tickets en nu ben ik al een 25-tal jaar abonnee.

 

  1. In welk vak zit je?

In blok 115, beneden in de Westtribune.

 

  1. Wat betekent Club voor jou?

Club Brugge is voor mij "a way of life". Je vindt er een grote vriendenkring, zowel voor de thuismatchen als op verplaatsing, in de Beker en Europees.

 

  1. Hoe beleef je een thuiswedstrijd?

Een thuiswedstrijd is een vast ritueel. We komen ongeveer 3 uur voor de aftrap samen - met veel te veel vrienden om op te noemen - in een plaatselijk café. Daarna zakken we samen af naar het FCB Kaffee om Martine en Patrick te begroeten, om ons aansluitend naar onze plaats in het stadion te begeven. Na de wedstrijd kaarten we met de vrienden nog even na over de match in het FCB Kaffee en spreken we al af voor de volgende wedstrijd.

 

  1. Waarom heb je zo vroeg je abonnement verlengd?

Ik las de oproep om te Bluvn Goan op de site, dat sprak me aan. Ook de korting is natuurlijk interessant, maar sowieso ben ik nu al klaar voor het nieuwe seizoen!

 

Zelf ook al je abonnement verlengen en genieten van de vroegboekkorting? Dat kan nu als abonnee via ‘tickets.clubbrugge.be

Related articles