Zij #BluvnGoan: de oudste Clubfan

Sinds 14 januari is het mogelijk voor abonnees om hun abonnement nu al te verlengen voor volgend seizoen. Member Roger De Loof viert dit jaar zijn 83e verjaardag, maar verlengde toch al zijn abonnement. Zo is hij meteen de oudste fan die zijn zitje voor volgend seizoen al verzilverde. Enkele vragen aan deze trouwe fan!

  1. Hoe lang ben je al abonnee en supporter van Club Brugge?

Ik ben al abonnee sinds mijn 10e verjaardag. Ik ging al naar de wedstrijden kijken toen we nog op De Klokke speelden en op houten bankjes moesten zitten.  In '70 ben ik getrouwd met mijn vrouw en zij heeft ineens ook een abonnement genomen. Vroeger stonden we ook altijd recht tijdens een match, maar nu zitten we toch liever neer om naar het voetbal te kijken.

 

      2. In welke vak zit je?

 

We zitten in de Oost boven, vak 324. We zitten daar samen met een vriendin van mijn  vrouw.

 

     3. Waarom heb je zo vroeg je abonnement verlengd?

 

Omdat het goedkoper was. Zelf kunnen wij dat niet online, maar gelukkig heeft de supporter die achter ons zit in het stadion dat in orde gebracht voor ons.

 

    4. Wat betekent Club voor jou?

 

We willen geen enkele wedstrijd van onze club missen. In 2020 zijn mijn vrouw en ik 50jaar getrouwd en komen we dus al 50 jaar samen naar het voetbal kijken. Ook de uitmatchen volg ik op tv, vanuit mijn zetel. MIjn vrouw is zelf te zenuwachtig daarvoor en blijft de hele wedstrijd in de badkamer zitten. Pas na affluiten is ze opnieuw gerust. Ik ben zelf ook een echte bruggeling en al jaren een Club-supporter in hart en ziel. 

 

    5. Hoe beleef je een thuiswedstrijd?

 

Ik ga altijd met mijn vrouw naar een wedstrijd, maar ben wel veel objectiever dan haar. Ik ga nooit een andere supporter of mijn eigen spelers uitjouwen. Mijn vrouw durft al eens heviger te reageren.

Ook al je abonnement verlengen voor volgend seizoen aan het voordeeltarief? Dat kan nog tot en met 18 maart!