Zij #BluvnGoan: de verste Clubfan

Sinds 14 januari is het mogelijk voor abonnees om hun abonnement nu al te verlengen voor volgend seizoen. Member Grégory Lemaire en zijn zoon Enzo wonen op 258 kilometer van Jan Breydel, maar verlengden toch al hun abonnement voor volgend seizoen. Enkele vragen aan deze trouwe fans!

  1.  Hoe lang ben je al abonnee bij Club?

Zelf ben ik al 5 jaar abonnee, mijn zoon Enzo (8 jaar) gaat voor het tweede seizoen mee met me. Ik koop wel al een tiental jaar losse tickets om naar wedstrijden van m’n geliefde Club te gaan kijken. Enzo mocht voor het eerst mee in 2016, tijdens de Supercup tegen Standard, sindsdien komt hij elke wedstrijd mee.

We komen ongeveer 10 wedstrijden op een seizoen, dus 1 keer per maand.  Mocht het van mij afhangen, dan kwamen we elke thuiswedstrijd, maar we zijn telkens een volledige dag onderweg. Voor een match om 14u30 vertrekken we al om 10u30 ’s morgens en zijn we zonder files om 20u30 terug thuis. Mijn vrouw zegt dat het makkelijker zou zijn om supporter te zijn van Standard, maar dat is absoluut onmogelijk voor mij! Bruges till I die!

 

  1. In welk vak zit je?

Vroeger zat ik in de Noord beneden, het absolute sfeervak. Nu nemen we plaats in de Zuid-tribune, omdat dat beter is voor mijn zoon.

 

  1. Wat betekent Club voor jou?

Club betekent voor mij vooral passie! Ik ben al supporter van Club sinds het seizoen 96-97, toen Lierse kampioen werd. Vraag me niet waarom ik Club boven Standard of Anderlecht koos, terwijl die laatste veel dichter bij huis zijn. Het was een soort van liefde op het eerste zicht met blauw-zwart! Ik hoop die passie mee te geven met mijn 2 zonen.

 

  1. Hoe beleef je een thuiswedstrijd?

We proberen er telkens optimaal van te genieten! Ik zeg vaak tegen mijn zoon dat we het geluk hebben dat Club in een heel mooie periode zit, zeker tijdens de thuiswedstrijden! De stress slaat wel meteen toe, van zodra de match van start gaat tot affluiten. Na de match hebben we de gewoonte om de spelers op te wachten, zodat Enzo enkele foto’s kan nemen voor zijn collectie. Zo staat hij al op de foto met Izquierdo, Butelle, Vanaken, Wesley,…

 

  1. Waarom heb je zo vroeg je abonnement verlengd?

Omdat het voor mij evident is dat ik volgend seizoen opnieuw Club kom aanmoedigen! Mijn 2e zoon Hugo (5jaar) is voor het eerst komen kijken naar een thuiswedstrijd toen we onlangs tegen Charleroi speelden. Helaas verloren we de match en was het heel slecht weer. Geen ideale ervaring dus. Toch denk ik er serieus over na om voor hem ook een abonnement te nemen voor volgend seizoen!

 

Zelf ook al je abonnement verlengen en genieten van de vroegboekkorting? Dat kan nu als abonnee via ‘tickets.clubbrugge.be

Related articles