maandag 30 januari 2023 11:45

Zo kom je met vrienden naar Club – Benfica

Nog even en op 15 februari weerklinkt de Champions League-hymne opnieuw door de boxen van Jan Breydel! Vanaf maandag 30 januari om 14u00 kan je als Club ID-houder tickets voor jezelf en drie vrienden of familieleden kopen. Hoe? Dat leggen we je hieronder stap voor stap uit!

Stap 1

Iedere fan waarvoor je een ticket wenst aan te kopen moet een uniek account hebben op my.clubbrugge.be en al eens ingelogd hebben op tickets.clubbrugge.be.

Stap 2

Log als Club ID-houder in op tickets.clubbrugge.be en ga naar ‘Jouw account’.

Stap 3

Scrol naar onder naar de sectie ‘Vrienden en Familie’. Vul het e-mailadres van je vriend of familielid in en voeg toe door op de ronde knop te klikken.

Stap 4

Jouw vriend of familielid moet bevestigen door in te loggen op tickets.clubbrugge.be en naar zijn of haar account te gaan. Hij of zij zal je vriendschapsverzoek zien staan en kan dan accepteren door op het vinkje te klikken.

Stap 5

Nu jullie vrienden zijn en jullie accounts dus gekoppeld zijn, kan je voor jullie beide tegelijk tickets kopen. Kies in het stadionplan waar jullie willen zitten.

Stap 6

Vervolgens kan je een ticket op het account van je vriend of familielid zetten en eentje op jouw naam. Dit doe je door op de knop ‘Toewijzen’ te klikken. Hierna ga je door naar de betaalpagina om de tickets aan te kopen.

Let op: de tickets die via vrienden en familie werden gekocht, worden gemaild naar de persoon die de betaling heeft uitgevoerd.  

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in