dinsdag 23 november 2021 10:15

Zonder zorgen naar Club - Leipzig

Kom jij ons woensdagavond aanmoedigen in de belangrijke Champions League-wedstrijd tegen RB Leipzig? Lees dan hieronder hoe je vlot het Jan Breydelstadion binnenkomt & wat de regels zijn ter plaatse!

Om 19 uur, twee uur voor de match, gaan de poorten van het Fort open. Om wachtrijen aan het stadion te vermijden, kom je dus best tijdig naar de match. Vergeet je Covid Safe Ticket, wedstrijdticket én mondmasker niet om vlot door de controles te geraken. 

Controle 1: Covid Safe Ticket (geprint of in de Covid Safe App) + identiteitskaart.

Wanneer kan je binnen in het Jan Breydelstadion?

  • Je bent in het bezit van een vaccinatiecertificaat: je bent meer dan 2 weken volledig ingeënt;
  • je hebt een herstelcertificaat van minder dan 6 maanden (11 dagen na en max 180 dagen na positieve PCR-test);
  • je hebt een PCR-test laten afnemen, met een negatief resultaat: geldigheid = dag van de test plus 2 dagen;
  • je hebt een snelle antigeentest laten afnemen door medisch geschoold personeel, met een negatief resultaat: geldigheid = dag van test plus 1 dag.
  • Je bent jonger dan 12 jaar en 2 maanden

Het Covid Safe ticket is verplicht vanuit de Federale overheid en voor iedereen haalbaar. Je dient de meest recente QR-code in te laten scannen (bv. Pfizer 2e / J&J enige). Alle info over het Covid Safe Ticket kan je hier vinden.

Controle 2: Jouw (digitaal of afgeprinte) ticket

Mondmasker verplicht

In tegenstelling tot vorige wedstrijden is het mondmasker opnieuw verplicht gedurende de volledige avond. Je draagt je mondmasker dus bij aankomst in het stadion, op de tribunes en in binnenruimtes vanaf de leeftijd van 10 jaar. Het mondmasker mag énkel afgezet worden bij het zitten in de horeca-, business- en hospitality-aangelegenheden om te eten en te drinken. Gelieve de maatregelen dus te respecteren en er ondanks de verstrengingen een geweldige voetbalavond van te maken!

Club NXT - RB Leizpig

Onze youngsters van Club NXT beginnen de voetbaldag al om 15u00 op The Nest in Roeselare. De U19 telt voorlopig acht punten en is samen met Paris Saint-Germain groepsleider. De confrontatie met Leipzig is dus ook voor hen een hele belangrijke. Kom jij hen een extra duwtje geven? Het kan voor slechts €5! 

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in