You are here

Het membership is dood, lang leve Club ID. Club ID is jouw leven bij Blauw-Zwart. Het is je identiteitskaart van de Club-natie.

Club ID: Een binnentikkertje

Een abonnement kopen? Dat doe je met je Club ID. Inloggen in de APP? Met de Club ID. Iets kopen in de Club Shop? Dat doe je met je Club ID. Pintjes en hamburgers in het stadion? Club ID. Laad geld op op je Club ID en betaal al je activiteiten bij Club.  Een deel zijn van Blauw-Zwart was nog nooit zo eenvoudig.

 

Club ID: Het Goedkoopste bier vind je hier!
Als dankjewel voor jullie niet-aflatende steun storten we je 5% per aankoop bij Club terug op je Club ID. Koop je bijvoorbeeld een Champions League-abonnement van 205 euro bij Club, dan storten we je onmiddellijk 10,25 euro terug. Koop je een shirt van 85 euro in onze shop? 4,25 euro op je Club ID. En zo is ook het bier het goedkoopste in het stadion! Geld sparen én besparen bij je favoriete Club

 

Club ID: Jouw Club-contract voor het leven

Met je Club ID en Club ID-card ben je altijd en overal dicht bij Blauw-Zwart. Streef naar maximale aanwezigheid in het stadion en hou je statistieken bij via je Club ID. Bovendien blijft het geld op je Club ID ook de volgende seizoenen gewoon staan.

 

Je Club ID kost 50 euro waarvan we onmiddellijk 25 euro terugstorten op jouw Club ID. De prijs blijft dus hetzelfde als die van het membership! Voor kinderen tot 12 jaar voorzien we een gratis Club Kids ID. Vanaf 1 juli kan je tickets aankopen met je Club ID via tickets.clubbrugge.be.