Buurtbijdrages

Met het leveren van een buurtbijdrage maak je jouw buurt beter en zorg je ervoor dat je team populairder wordt in jouw eigen wijk. Zorg er met jouw team voor dat de schoolpleinen en speeltuinen in de buurt schoon zijn, help jullie buurtbewoners met het dragen van boodschappen of organiseer met jouw team een spelletjesmiddag in een woonzorgcentrum! Door samen met jouw team iets voor de omgeving te doen, kan je extra punten verdienen. Hoe meer buurtbijdrages je levert met je team, hoe meer punten je verdient. Er kunnen maximum 5 punten verdient worden in totaal.

 

Stap 1:

Jullie bedenken welke buurtbijdrage jullie willen leveren. Indien andere instanties/organisaties moeten gecontacteerd worden, doe dit tijdig zodat iedereen op de hoogte is en je nergens onverwachts aankomt. 

Stap 2:

Jullie voeren de buurtbijdrage uit op de gekozen dag. Vergeet geen leuke foto’s te maken, ook met het aantal spelers die meehelpen. Dit is belangrijk voor jullie verdiende punten achteraf.

Stap 3:

Hebben jullie de buurtbijdrage uitgevoerd? Zorg er dan zo snel mogelijk voor dat er een verslag van de activiteit wordt ingediend. Het verslag bestaat uit niet meer dan 10 lijnen. Ook is er een foto als bewijsstuk nodig met het aantal teamleden op. Jullie krijgen 2 punten per teamlid die meegeholpen heeft aan de buurtbijdrage. Het verslag met foto wordt doorgestuurd naar foundation@clubbrugge.be .

Stap 4:

Club Brugge Foundation heeft alles goed ontvangen en zal de punten in de stand zo snel mogelijk aanpassen.

Workshops

Wordt jullie team het voorbeeld van jullie school? Neem dan zeker deel aan de workshops!

Tijdens de workshops worden er belangrijke onderwerpen besproken, waar de spelers mee te maken hebben in hun omgeving. Door deze workshops wil Club Brugge een bijdrage leveren aan de algemene ontwikkeling van de deelnemers.

Tijdens de competitie worden er een aantal momenten voorzien waarin een workshop gepland wordt. Met hoe meer jullie aanwezig zijn op de workshop, hoe meer punten jullie verdienen. Uiteraard is het ook belangrijk om actief deel te nemen aan de workshop.

 

Zie hieronder de workshops die we dit seizoen aanbieden:

  • 2 december: Geef racisme de rode kaart! -School Zonder Racisme
  • 13 januari: EHBO - Jeugd Rode Kruis
  • 27 januari: Respect in de sport - ICES
  • 17 maart: Hoe omgaan met geld? - Wikifin

Meer informatie over locatie en aanvangsuur volgt later.

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in