Wil jij uitpakken met je No Sweat No Glory-mentaliteit en je conditie onder professionele begeleiding naar een hoger niveau tillen? Registreer je dan voor het Club Brugge Bootcamp en volg de beweegsessies bij je favoriete voetbalclub!

 

Fysiek Club Brugge Bootcamp

De bootcampsessies voor 2021-2022 gaan vanaf woensdag 16 maart van start. Onder professionele begeleiding trainen deelnemers 10 weken lang in de unieke omgeving van het Jan Breydelstadion. Iedere woensdagavond is er een training van 19u30 tot 20u30. Samen  in groep train je om fitter en gezonder te worden. Iedere sessie duurt 60 minuten en bestaat uit uitdagende oefeningen met een hoog fungehalte op vlak van cardio, kracht, lenigheid, uithouding, stabiliteit...

De volledige Bootcampreeks van 10 lessen kost 50 euro, inclusief een uniek loopshirt. Wil je liever enkele lessen volgen? Ook dat is mogelijk. Een losse sessie kost 10 euro. De eerste sessie van woensdag 16 maart is volledig gratis. Je moet je enkel online registreren.

Online Club Brugge Bootcamp

Het online Bootcamp bestaat uit 5 traininssessies die je telkens een stapje verder brengen in jouw sportieve uitdaging. Als extra motivatie delen onze spelers met veel plezier hun favoriete workout-muziek om jou te motiveren en aan te moedigen. Hier kan jij je registreren voor de online Bootcamp.

 

Kort samengevat

  • Fysieke Bootcamp vanaf woensdag 16 maart gedurende 10 weken
  • Start van de sessies telkens om 19u30
  • Volledige Bootcampreeks kost 50 euro
  • Enkele sessies kosten 10 euro (per sessie)
  • Inschrijven kan hier

Voor meer informatie hierover kan je terecht bij askclub.be

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in