Naast het voetbal in Fort Jan Breydel, duwt Club nu ook de joystick in de richting van eSports. 

FIFA

Eind november startte in samenwerking met Unibet de zoektocht naar twee kersverse Esporters die de eer krijgen om Blauw-Zwart te vertegenwoordigen op de virtuele FIFA-terreinen. Onder de titel ‘Become ePro’ organiseerde Club een bloedstollend toernooi in The Nest, de nieuwe thuisbasis van Club NXT. Alleen de beste van de ruim 400 kandidaten mochten zich met elkaar meten. Rudi Ekmen stootte ronde na ronde door en trok in de finale uiteindelijk aan het langste eind. Hij mag dit jaar onze kleuren verdedigen in de ePro League, de nationale FIFA-competitie. Maxim Goemaere moest in de finale nipt de duimen leggen aan Rudi, maar ook hij wordt dit jaar FIFA-speler van Club Brugge. 

Een terugblik van de spannende dag kan je hier vinden. Het seizoen van Rudi en Maxim kunnen jullie op de voet volgen op de Instagram -of Twitterpagina van eClubBrugge. Elke woensdagavond streamt Eleven Sports live de wedstrijden in de ePro League. 

RUdi (links) en Maxim (rechts)
Rudi (links) en Maxim (rechts)

CS:GO

Naast de FIFA-terreinen is Club ook actief op het slagveld van CS:GO, Counter Strike: Global Offensive. Ons team werd opgericht begin 2021 en deed als eerste stap meteen mee aan de betFirst Elite Series. Hiermee bereikt eClubBrugge een community van meer dan 450.000 CS:GO-spelers in ons land en verwent het ook zijn eigen esports fans. Bovendien ontvangen ook partners extra visibiliteit door de media coverage van Club Media House en de professionele en gepersonaliseerde settings.

Ons team, bestaande uit vijf spelers, sleepte in oktober 2021 de prestigieuze ESL Benelux Championship in de wacht. Een recap van die dag kan je hier bekijken. Je kan het CS:GO team volgen op ons Twitter-, Instagram- of Twitchaccount.

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in