Visual menu

Naast het voetbal in Fort Jan Breydel, duwt Club nu ook de joystick in de richting van eSports. Met de 26-jarige Quentin Silini haalde Blauw-Zwart een ambitieuze eSporter binnen die onze kleuren verdedigt in het online voetbalspel FIFA21. Zo strijdt Quentin, beter gekend als QTN_11_, sinds 12 december samen met de zeventien andere Belgische clubs mee in de Proximus eProLeague.

De wedstrijden voor de ePro League worden elke woensdag gestreamd via het YouTube kanaal van Eleven en op Eleven Sports 1. Volg het avontuur van Quentin via onze eSportskanalen: Twitter Instagram.

Blauw-Zwart blijft niet bij de 'packs' zitten. Club duikt dieper in de online gaming wereld en voegt nu ook Counter-Strike:Global Offensive (CS:GO) toe aan het eClubBrugge-label. In de toekomst wil FCB z’n positie binnen esports verder versterken door de gaming collectie uit te breiden.

De eerste stap in dit nieuwe avontuur is de deelname aan de betFirst Elite Series. Hiermee bereikt eClub Brugge een community van meer dan 450.000 CS:GO-spelers in ons land en verwent het ook zijn eigen esports fans. Bovendien ontvangen ook partners extra visibiliteit door de media coverage van Club Media House en de professionele en gepersonaliseerde settings.

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in