You are here

Oplopen tijdens Club Brugge - KV Mechelen

Text: 

Ben jij tussen 6 & 12 jaar, een grote Clubsupporter en is het jouw droom om aan de hand van de spelers op te lopen tijdens de volgende thuiswedstrijd van Club Brugge tegen KV Mechelen op zondag 15 december om 18u? Doe dan mee tot en met woensdag 11 december 12u00 aan de wedstrijdvraag via het formulier onderaan.  

 

De uiteindelijke winnaar wordt na het afsluiten van de wedstrijdvraag persoonlijk door ons gecontacteerd. Heb jij deze week niet gewonnen? Niet getreurd binnenkort volgt er een nieuwe wedstrijdvraag voor de volgende thuiswedstrijd van Club Brugge!

 

Wedstrijdvraag

Onder welk cijfer zit de bal verstopt? 

Als fan wil ik graag nieuws, promoties, kortingen en gerichte communicatie van Club Brugge ontvangen op basis van mijn verstrekte gegevens en accepteer het gebruik van mijn persoonlijke gegevens voor marketing, profilering en analyse zoals beschreven in de Privacy Statement - https://www.clubbrugge.be/en/general-conditions. Door het selecteren van bovenstaand vinkje, selecteer je alle Club Brugge voorkeuren. Je kan steeds je voorkeuren wijzigen.