Visual menu

Oplopen voor een thuiswedstrijd van Club Brugge

Momenteen zijn er geen thuiswedstrijden mogelijk met publiek. Zodra het terug mogelijk is om met publiek te spelen en er terug jongens en meisjes mee mogen oplopen met de spelers, wordt de wedstrijdvraag terug opengesteld voor iedere thuiswedstrijd!

Hopelijk tot gauw!

Ben jij tussen 6 & 12 jaar, een grote Clubsupporter en is het jouw droom om aan de hand van de spelers op te lopen tijdens de volgende thuiswedstrijd in de reguliere competitie van Club Brugge tegen? Doe dan mee aan de wedstrijdvraag via het formulier onderaan.  

De uiteindelijke winnaar wordt na het afsluiten van de wedstrijdvraag persoonlijk door ons gecontacteerd. Heb jij deze week niet gewonnen? Niet getreurd binnenkort volgt er een nieuwe wedstrijdvraag voor de volgende thuiswedstrijd van Club Brugge!

Wedstrijdvraag

Als fan wil ik graag nieuws, promoties, kortingen en gerichte communicatie van Club Brugge ontvangen op basis van mijn verstrekte gegevens en accepteer het gebruik van mijn persoonlijke gegevens voor marketing, profilering en analyse zoals beschreven in de Privacy Statement - https://www.clubbrugge.be/en/general-conditions. Door het selecteren van bovenstaand vinkje, selecteer je alle Club Brugge voorkeuren. Je kan steeds je voorkeuren wijzigen.

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in