You are here

Text: 

Geef jouw verjaardagsfeestje bij Club Brugge!

 

Ben jij een echte supporter van Club Brugge en wil jij samen met je vriendjes jouw verjaardag vieren tijdens een thuiswedstrijd van Club Brugge? Als lid van de ClubKids kan dit! Bibi staat klaar om jullie een fantastisch en uniek verjaardagsfeest te geven.

 

Wat mag je verwachten?

Samen met je vriendjes kan jij je helden aan het werk zien tijdens een thuiswedstrijd van Club Brugge en de supertoffe sfeer in het Jan Breydelstadion opsnuiven.

  • Vanaf anderhalf uur voor aftrap kan jij jouw gereserveerde tickets voor de Zuidtribune (familietribune) ophalen bij de Ticketingdienst naast het gebouw De Klokke.
  • Geen feestje zonder lekker eten natuurlijk! Bij je tickets zit er ook een betaalkaart voor een drankje en een snack (hamburger/frietje/hotdog/...) voor iedereen.
  • En uiteraard mag Bibi niet ontbreken op het feestje. Daarom zal hij jullie een kwartier voor de aftrap aan de Zuid-West hoek van het veld welkom heten met een uniek cadeautje voor de jarige Club Kid!

 

Beschikbare wedstrijddagen

Op volgende thuiswedstrijden is het mogelijk om jouw verjaardagsfeestje te vieren bij Club Brugge, dit zijn tevens de laatst mogelijke data voor het seizoen 2019-2020.

  • Club Brugge – Waasland-Beveren: zaterdag 15 februari 2020 om 18u00
  • Club Brugge – Charleroi: zondag 23 februari 2020 om 14u30 (NIET MEER MOGELIJK!)

Kostprijs

Een verjaardagsfeestje bij Club Brugge kost € 22,00 per persoon (zowel kinderen als volwassenen). Deze formule is mogelijk vanaf 10 personen (kinderen en volwassenen samen).

 

Reserveren?

Wil jij jouw verjaardagsfeest organiseren bij Club Brugge? Stuur dan als de bliksem een mailtje naar clubkids@clubbrugge.be . Laat weten welke wedstrijd je wenst te komen en met hoeveel personen je komt. We beantwoorden de mail zo snel als mogelijk! De plaatsen zijn beperkt zolang de voorraad strekt.

 

Nog geen lid van de ClubKids?

Is je zoon of dochter nog geen lid van de ClubKids? Doe dit dan nu snel volledig gratis via volgende stappen:

  1. Download de laatste versie van de Club Brugge App op je smartphone of tablet.
  2. Registreer je kinderen als ClubKids via de menu-link aan de linkerkant in de Club App.