You are here

Text: 

Vier jouw verjaardagsfeestje bij Club Brugge!

 

Ben jij een echte supporter van Club Brugge en wil jij samen met je vriendjes jouw verjaardagsfeestje vieren tijdens een thuiswedstrijd van Club Brugge? Als lid van de Club Kids kan dit! Bibi staat klaar om jullie een fantastisch en uniek verjaardagsfeest te geven.

 

Wat mag je verwachten?

Samen met de andere ‘partykids' kan jij een echte thuiswedstrijd van Club Brugge bijwonen en de supersfeer opsnuiven van het Jan Breydelstadion.

  •  Vanaf 1u30 voor aftrap van de wedstrijd kan jij jouw gereserveerde tickets voor de Zuidtribune (familietribune) ophalen in de Ticketingdienst naast het gebouw De Klokke.
  •  Bij de tickets zit er ook voor iedereen een kaart voor een drankje en een snack (hamburger/frietje/hotdog/...) die je kan nuttigen aan de verschillende kraampjes aan het stadion.
  • Daarbovenop komt Bibi jullie een kwartier voor de aftrap aan de Zuid-West hoek van het veld welkom heten en heeft hij een uniek cadeau in petto voor de jarige Club Kid.

 

Beschikbare wedstrijddagen

Op volgende thuiswedstrijden van Club Brugge is het nog mogelijk om jouw verjaardagsfeestje te vieren bij Club Brugge:

  • Club Brugge – Charleroi: datum nog te bepalen - weekend 18 januari 2019
  • Club Brugge – STVV: datum nog te bepalen - weekend 1 maart 2019
  • Club Brugge – Moeskroen: datum nog te bepalen - weekend 15 maart 2019

 

Kostprijs

Een verjaardagsfeestje bij Club Brugge kost € 22,00 per persoon (zowel kinderen als volwassenen). Deze formule is mogelijk vanaf 10 personen (kinderen en volwassenen samen).

 

Reserveren?

Wil jij jouw verjaardagsfeest organiseren bij Club Brugge? Stuur dan als de bliksem een mailtje naar clubkids@clubbrugge.be . Laat weten welke wedstrijd je wenst te komen en met hoeveel personen je komt. We beantwoorden de mail zo snel als mogelijk! De plaatsen zijn beperkt zolang de voorraad strekt.