Visual menu

Geef jouw verjaardagsfeestje bij Club Brugge!

 

Ben jij een echte supporter van Club Brugge en wil jij samen met je vriendjes jouw verjaardag vieren tijdens een thuiswedstrijd van Club Brugge? Als lid van de Club Kids kan dit! Bibi staat klaar om jullie een fantastisch en uniek verjaardagsfeest te geven.

 

Wat mag je verwachten?

Samen met je vriendjes kan jij je helden aan het werk zien tijdens een thuiswedstrijd van Club Brugge en de supertoffe sfeer in het Jan Breydelstadion opsnuiven.

  • Vanaf anderhalf uur voor aftrap kan jij jouw gereserveerde tickets voor de Zuidtribune (familietribune) ophalen bij de Ticketingdienst naast het gebouw De Klokke.
  • Geen feestje zonder lekker eten natuurlijk! Bij je tickets zit er ook een betaalkaart voor een drankje en een snack (hamburger/frietje/hotdog/...) voor iedereen.
  • En uiteraard mag Bibi niet ontbreken op het feestje. Daarom zal hij jullie een kwartier voor de aftrap aan de Zuid-West hoek van het veld welkom heten met een uniek cadeautje voor de jarige Club Kid!

 

Beschikbare wedstrijddagen

Door de coronamaatregelen mogen er voorlopig geen verjaardagsfeestjes doorgaan tijdens wedstrijden van Club Brugge.

 

Kostprijs

Een verjaardagsfeestje bij Club Brugge kost € 22,00 per persoon (zowel kinderen als volwassenen). Deze formule is mogelijk vanaf 10 personen (kinderen en volwassenen samen).

 

Reserveren?

Wil jij jouw verjaardagsfeest organiseren bij Club Brugge? Stuur dan als de bliksem een mailtje naar clubkids@clubbrugge.be . Laat weten welke wedstrijd je wenst te komen en met hoeveel personen je komt. We beantwoorden de mail zo snel als mogelijk! De plaatsen zijn beperkt zolang de voorraad strekt.

 

Nog geen lid van de Club Kids?

Is je zoon of dochter nog geen lid van de Club Kids? Doe dit dan nu snel volledig gratis via volgende stappen:

  1. Download de laatste versie van de Club Brugge App op je smartphone of tablet.
  2. Scroll naar beneden en bij 'Club Kids' maak je je kind(eren) lid.

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in