Alle nieuws

Alles over memberships & abonnementen

Club Brugge? Da’s een lidmaatschap op maat van elke fan! Ontdek welke membership het beste bij jou past en geniet als lid van de Clubfamilie mee van alle voordelen. Wist je al dat de laatste vrije zitjes in Jan Breydel sinds woensdag 7 juni in vrije verkoop beschikbaar zijn? Nu wel!

HAAL NU JOUW ABONNEMENT IN HUIS

Vrije verkoop

Sinds het begin van de abonnementenverkoop verlengden al meer dan 20.000 trouwe abonnees hun zitje voor volgend seizoen. De laatste plaatsen? Die zijn sinds woensdag 7 juni in de vrije verkoop via tickets.clubbrugge.be.

Heb je een code gekregen van een bevriende abonnee? Claim dan nu je 10€ korting en geef 15€ cashback terug aan je vriend!

Memberships

Om een abonnement bij Blauw-Zwart aan te schaffen dien je ook Club ID member te zijn. Uiteraard voegen we die automatisch toe aan je winkelmandje wanneer je een van de laatste zitjes inneemt. -12 jaar? Dan wordt dit automatisch een Club Kids membership.

Een Club ID Card? Die kost €50 per seizoen, maar je krijgt meteen al €25 startbudget teruggestort en ontvangt tal van andere voordelen zoals 5% cashback bij alle aankopen online of in de shop.

Daarnaast voeren we sinds dit seizoen enkele andere memberships in op maat van de allerkleinsten die een nog straffere ervaring willen beleven bij Club.

Digitaal – alle leeftijden

Iedereen kan digitaal lid worden van de mooiste familie van ’t land! Word gratis lid en kom als eerste al het Clubnieuws heet van de naald te weten. En om het gemakkelijk te maken is er één login die op alle digitale platformen werkt. Registreer je snel via my.clubbrugge.be.

Bibi’s Club – 0 tot 6 jaar

Aan de allerkleinste Clubfans is ook gedacht. Met Bibi’s Club krijgt de jongste telg van de familie een welkomstgeschenk t.w.v. €25 en mag je gratis alle Bibi’s Club evenementen bijwonen! Hoe cool is dat?! En dat is nog niet alles. Alle thuiswedstrijden van Club NXT en Club YLA mag je gratis vanop de eerste rij bijwonen. Kostprijs? €25/seizoen.

Club Kids – 7 tot 12 jaar

Ook voor de oudere Kids is er een unieke formule. Word Club Kid voor €30 per jaar en krijg onder andere een welkomstgeschenk t.w.v.. €30, loop het veld op met je favoriete speler en maak kans om vlaggendrager te worden.

Vragen? https://www.askclub.be/
Abonnement kopen? https://tickets.clubbrugge.be/